30 de nov. 2008

SR ALCALDE , DEMISIONS




El Sr Ballesteros retreu a l'oposició que no es pren seriosament la feina municipal
Aquesta acusació ha centrat el Plenari que ha aprovat (PSC-ERC) els pressupostos de 2009

DESPRES D´AQUSTA AFIRMACÓ, JO (APA NOI),

DEMANO LA DIMISIO DEL SR ALCALDE FELIX BALLESTEROS
Saps quin dia ea avui,

Avui passejant per la part. alta de la Ciutat , i fen el vermutet a la Queveda, he tingut una visió, les restes del FORUM , PLENAS DE LLUMETAS DE NADAL, si totes envoltades , al primer cop d´ull. Dic pot ser el vermut, però no, no he pogut fer la fotografia, per falta de bateria. Si passeu per la Plaça del Fòrum ho veureu, una aberració que no te perdo SR ALCALDE

A MES A MES AVUI ES EL VUITE ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ DE TARRAGONA PATRIMONI DE LA HUMANITAT i cap mena d´acte

SR Alcalde que no sap quin dia es avui

El 30 de novembre del 2000 el conjunt arqueològic de Tarragona, –la Tàrraco romana– fou inclòs a la llista de monuments Patrimoni de la Humanitat.

SI MIREU LA PEMSA LOCAL VEUREU , COM CUATRE TARRAGONINS CELEBRAREM AQUESTA FITA AMB CAVA , A LES 07.45 HORES DEL DIA 30 de novembre de 2000 a la ^
Plaça de la Font,, AQUÍ ESTA ( APA NOI)

4 comentaris:

Kiko ha dit...

Hombre Apa noi, de buen rollo, pero no creo que esto sea motivo de pedir dimisiones que hay cosas que están mal echas si, que se pueden superar muchas cosas que se hacen y se pueden hacer mejor si, pero mi modesta opinión es que para pedir dimisiones tienen que ser diligencias mucho peores.
Y por otro lado que envidia me das tomarte el vermutet en la Queveda, pregunto, ¿aun hacen aquellos báñelos de bacalao enormes, que hacia la señora?
Salud.

Apa Noi ha dit...

kiko
si dimisiones, tu no lo has visto, un monumento romano lleno de bombillita de navidad, por favor, solo hace falta que pongan al papa noel sibiendo.
si no se vale , OTRO
pd pido si aguien pasa por la plça del Forum que la publque
IMPRESENTABLE

La casa de Pinel ha dit...

el papa noel no por favor.
apa noi las hacen de mas gordas y no dimiten, lo de patrimonio de la humanidad esta bien para recibir fondos europeos, por lo demas es mas de lo mismo.
un saludo

Josep (sl) ha dit...

Déu meu!! Qui ha estat el geni, que ha malmès les restes del fòrum amb claus per ficar llums de nadal.