19 de juny 2009

REM CAMPIONAT DE CATALUNYA 2009




Campionat de Catalunya de REM 2009.
Banyoles va acollir, com cada any una nova edició del campionat de Catalunya.
Totes les categories del rem de Banc mòbil van participar al Campionat de Catalunya durant el cap de setmana del 6 i 7 de juny per ultimar la preparació en vistes al campionats d’ Espanya que es celebren a final de mes.
Participació acceptable i molts acompanyants. Cada cop més, pares i familiars, aprofiten campionats com aquest per viure de més a prop l’esport que practiquen els seus fills o germans. Durant el cap de setmana, a la zona d’arribada i a l’ entrega de les medalles es va poder veure molta gent animant i felicitant als esportistes, no importava la posició tant sols el fet d’haver participat va suposar una festa per molta gent.
Reial Club Nàutic de Tarragona
MEDALLER
9 medalles d’or
7 medalles d’argent
1 medalles de bronze

2 comentaris:

Kiko ha dit...

Sin duda alguna una gran conquista del medallero de los deportistas de tarragona y como no felicitarlos, la pena, la gran pena es que al ser un deporte minoritario lo tienen las administraciones correspondientes el abandono, como pasa por ejemplo con el voleibol, gracias al Port de Tarragona Tienen las instalaciones que tienen hoy en día que tampoco tengo la duda de que son justas.
Salud.

Apa Noi ha dit...

coño KIKO
lo mismo con el voley, que si nos toca le JJMM, la sede esta a tomar por el culo
Mira que seria de cojones un plideportivo nuevo en sp i sp, y ser la sed de los juegos

pues no, como el remo?????????